Your browser doesn't support Scripts

De Opleidingen

Print Friendly, PDF & Email

De opleidingsprogramma’s voor ‘private bankers’ zijn het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B), enerzijds, en van de Febelfin Academy (Febelfin), anderzijds, met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van vermogensadviseurs.


Patrimonial approach for private bankers

Het opleidingsprogramma ‘Patrimonial approach for private bankers’ is het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B) en Febelfin Academy vzw met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers. Het programma geniet van meer dan 10 jaar lange ervaring en jaarlijkse aanpassingen om aan de behoeften van de deelnemers te beantwoorden.

Meer info

Investment management for private bankers

Het opleidingsprogramma ‘Investment management for private bankers’ is het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B) en Febelfin Academy vzw met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers.

Meer info

Copyright 2012 - PBA-B vzw

Website by Globule Bleu