De Opleidingen

Print Friendly, PDF & Email

De opleidingsprogramma’s voor ‘private bankers’ zijn het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B), enerzijds, en van de Febelfin Academy (Febelfin), anderzijds, met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van vermogensadviseurs.

Patrimonial approach
for private bankers

Het opleidingsprogramma ‘Patrimonial approach for private bankers’ is het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B) en Febelfin Academy vzw met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers. Het programma geniet van meer dan 10 jaar lange ervaring en jaarlijkse aanpassingen om aan de behoeften van de deelnemers te beantwoorden.

Meer info

Investment management
for private bankers

Het opleidingsprogramma ‘Investment management for private bankers’ is het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B) en Febelfin Academy vzw met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers.

Meer info

Masterclass Private Banking
for private bankers

Een opleiding exclusief voorbehouden voor de leden van de Private Banking Association- Belgium. Deze één-dag-opleidingen kunnen meerdere malen per jaar georganiseerd worden en geven u de mogelijkheid om een actueel thema in de diepte te leren kennen en begrijpen.

Meer info

Copyright 2018 - PBA-B - +32 (0)2-507 68 65 - Email - Cookies